Vikingetræf i ind- og udland

Fra forår til sensommer rejser gruppens medlemmer rund til forskellige vikingemarkeder i Danmark og resten af Europa. I ny og næ bevæger vi os tilmed uden for kontinentet. Vi besøger således ofte lande som Norge, Sverige, Tyskland og Irland, mens vi mere sjældent rammer lande som England, Island, Færøerne, Grønland, Polen og Nordamerika.

Hvilke markeder

Det er vigtigt for os, når vi deltager i markeder, at vi vælger de steder, der byder på det mest autentiske miljø. Her kan markedspladserne i Ribe og ved Bork nævnes. På andre markeder, er det naturligvis kampen, der er vægtet højt, og derfor prioriterer vi Trelleborg krigermarkede samt især Moesgård Vikingemarked særdeles højt. På Moesgård markedet deltager op mod 500 krigere fra hele verden, og det er dér, vi afgør, hvem der er de dygtigste krigere. Derfor træner vi intensivt mod deltagelsen der. Det betyder selvfølgeligt også en del, at Moesgård og Aarhus er vores hjemmebane. 

Der findes også meget store træf i udlandet, og vi forsøger at udvælge ét større rejsemål hvert år. I 2014 bragte det os til Clontarf i Irland og tidligere har vi været på Island for at opleve deres gæstfrihed.